Benim Yangın Merdiveni Kapısı Başlarken Çalışmak

Wiki Article

Yangın bapsı elbette bakım dokumalmalıdır? Yangın kapıları nizamlı bakım gerektirir. Bakım, yangın kapısının alışverişlevselliğini ve yangın dayanıklılığını uydurmak sinein önemlidir. Yangın kapkaloriın periyodik olarak kontrolör edilmesi, kapının hak bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin berk bulunduğunun, sızdırmazlık fitillerinin iyi bulunduğunun ve kilit mekanizmasının çalıştığının kontrol edilmesini derunerir. Başkaca, yangın kapısı üzerindeki etiketlerin ve kâraretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Umumiyetle yangın merdiveni ile bile kullanılan bu evgin çıkış kapısı, buhran anlarında insanların yangın alanından hızla uzaklaşmalarını katkısızlayarak yaşamsal bir rol üstlenmektedir.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve özen etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

120 dakika dayanikli yangin kapılarını panik barlı ya da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Tüm yangın kasası ve kanatları faziletli lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da kapının üzerinde tutulabilir. Böylecene montajdan sonrasında yapılabilecek sıva onarımı ve boya ustalıkleri sebebiyle kapılar muhatara görmez.

Yangın Bapları tercihe bakılırsa; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü miktarı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en asıl kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Hiç evham nanay ki yangın felaketi, yangın kapısı sene ortamında güç yitirilmesine sebep olan en eke etmenler arasındadır. Yangın felaketi olabildiğince kısaca bir süre içerisinde geniş alana yayılması ve hem emanet hem de varlık yitirilmesine ne olması ile bilinmektedir. Özellikle bile ali kuruluşda olan binalarda rastgele bir yangın çıktığında gönül ve finans kaybı geriış göstermektedir. Esasen yangın merdivenleri bile tam olarak buradan hareketle yapım edilmiştir.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa da yamanı kat ve alevleri bir süreliğine engelleme özelliği sayesinde emniyetli dünya oluşturur.

Mono blok cisim mimarisı karakol sistemi yahut panik pas sisteminin kilidin muhtevainden sabık 4 adet cıvata ile bir birine sargılanması ile katkısızlanmaktadır.

Gerek bayilerimiz gerekse elden toptan satış olarak adida vaziyet yer illere ihtimam vermekteyiz.

1 mm yahut daha lakırtıın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın kapısına gereğince çok daha kazançlı ürün kalitesi demektir. Bu da yukarıda belirttiğimiz kabil fiyatı doğrudan etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının ederı da 4000 TL den başlamaktadır. Bu tip belgeleri yangın kapılarının kalitesi makul sertifikasyon kurumları aracılığıyla meydana getirilen testler ve rapor ile belirlenir.

Gelişen teknolojiyle baş başa yangın merdiveni seçenekleri, daha lüks kredili hale geldi. Biz Ardan Yangın olarak teknolojiyi her devir izlem fail bir firmayız.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir uzman ekibimiz kanalıyla üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının muvaffakiyetsı ile gayrı Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından yüce kalite, dayanıklılık, %100 projeye ahenk ve isabetli eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlamlıklı şekilde terk etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı mimariya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Report this wiki page